eBooks

Browse our range of eBooks from the Wizarding World. A host of languages and a world of magic, all at your fingertips.Hogwarts Library Books

Quidditch gennem tiderne

J.K. Rowling,Kennilworthy Whisp

Where to buy

Details

Format: eBook
Publication Date: 24th April, 2023
Other languages: Brazilian PortugueseBulgarianChineseDutchEnglishEnglish (US)FrenchGermanHungarianIndonesianItalianJapaneseKoreanPolishPortugueseSpanishSwedishTurkish
ISBN: 9781789391510

Siden dens udgivelse har Quidditch gennem tiderne været en af de mest populære bøger på Hogwarts-biblioteket. Harry Potter, Hermione Granger og mange flere har læst den, og den er den vigtigste guide til troldmandsverdenens yndlingsspil.

Quidditch gennem tiderne kortlægger spillets rejse fra Queerditch Marsh i det ellevte århundrede til den sofistikerede sport, det er i dag. Bogen viser dig de øjeblikke med opløftende triumf og knusende fortvivlelse (såsom at støtte Chudley-kanonholdet), som er en del af Quidditch-spillet.

Lær alt om spillets historie og regler, lige fra nogle af de 700 overtrædelser (som alle blev begået ved VM-finalen) til forskellen mellem en transsylvansk tackling og en Woollongong Shimmy.

Hogwarts-bibliotekets hylder er også hjemsted for mange andre fascinerende bøger. Hvis du nød Quidditch gennem tiderne, kunne du måske have lyst til at læse nogle af de andre skatte: Fantastiske skabninger og hvor de findes og Barden Beedles Eventyr.

Comic Relief driftsnavnet for Charity Projects, er en registreret velgørenhedsorganisation i Storbritannien med velgørenhedsnumrene 326568 (England/Wales) og SC039730 (Skotland). Lumos Foundation er en registreret velgørenhedsorganisation i Storbritannien med nummeret 1112575 (England/Wales). 15 % af provenuet* modtaget af Pottermore Limited fra denne e-bog vil blive stillet til rådighed for velgørende organisationer for deres arbejde i hele Storbritannien og globalt, herunder at hjælpe børn og unge med at få et bedre liv. Disse provenuer vil blive delt med 20 % for Comic Relief og 80 % for Lumos Foundation.
*Provenuet betyder kontantprisen eller kontantækvivalent pris fratrukket salgsafgifter.

More from this series...

error: Right click has been disabled.