eBooks

Browse our range of eBooks from the Wizarding World. A host of languages and a world of magic, all at your fingertips.Hogwarts Library Books

Fantastiske skabninger og hvor de findes

J.K. Rowling,Newt Scamander

Where to buy

Details

Format: eBook
Publication Date: 24th April, 2023
Other languages: Brazilian PortugueseBulgarianChineseDutchEnglishEnglish (US)FrenchGermanItalianJapaneseKoreanRussianSpanishTurkish
ISBN: 9781789391503

Fantastiske skabninger og hvor de findes har været en godkendt lærebog på Hogwarts Skole for Heksekunst og Troldmandsskab siden dens første udgivelse. Bogen er en uundværlig guide til troldmandsverdenens magiske skabninger. Den introducerer et menageri af magiske væsner, som beskrives på fortryllende vis af den kendte magizoolog, Newt Scamander, som du måske husker fra filmserien af samme navn.

Hogwarts-bibliotekets hylder er også hjemsted for mange andre fascinerende bøger. Hvis du nød Fantastiske skabninger og hvor de findes, kunne du måske have lyst til at læse nogle af de andre skatte: Quidditch gennem tiderne og Barden Beedles Eventyr.

Comic Relief driftsnavnet for Charity Projects, er en registreret velgørenhedsorganisation i Storbritannien med velgørenhedsnumrene 326568 (England/Wales) og SC039730 (Skotland). Lumos Foundation er en registreret velgørenhedsorganisation i Storbritannien med nummeret 1112575 (England/Wales). 15 % af provenuet* modtaget af Pottermore Limited fra denne e-bog vil blive stillet til rådighed for velgørende organisationer for deres arbejde i hele Storbritannien og globalt, herunder at hjælpe børn og unge med at få et bedre liv. Disse provenuer vil blive delt med 20 % for Comic Relief og 80 % for Lumos Foundation.
*Provenuet betyder kontantprisen eller kontantækvivalent pris fratrukket salgsafgifter.

More from this series...

error: Right click has been disabled.