eBooks

Browse our range of eBooks from the Wizarding World. A host of languages and a world of magic, all at your fingertips.Hogwarts Library Books

Quidditch genom tiderna

J.K. Rowling,Kennilworthy Whisp

Where to buy

Details

Format: eBook
Publication Date: 9th May, 2016
Other languages: Brazilian PortugueseBulgarianChineseDanishDutchEnglishEnglish (US)FrenchGermanHungarianIndonesianItalianJapaneseKoreanPolishPortugueseSpanishTurkish
ISBN: 9781781106938

Sedan den publicerades har Quidditch genom tiderna varit en av de mest populära böckerna i Hogwarts library. Läst av Harry Potter, Hermione Granger och många fler, det är den viktiga guiden till trollkarlsvärldens favoritspel.

Kartlägger sin resa från Queerditch Marsh på 1000-talet till dagens sofistikerade sport, Quidditch genom tiderna kommer att visa dig ögonblicken av spännande triumf och förkrossande förtvivlan (som att stödja Chudley Cannons) som är en del av spelet Quidditch.

Lär dig allt om spelets historia och spelregler, från några av de 700 regelbrotten (och vilken VM-finalen såg dem alla begås) till skillnaden mellan en Transylvanian Tackle och en Woollongong Shimmy.

Hyllorna på Hogwarts Library är också hem för många fler fascinerande böcker. Om du har gillat Quidditch genom tiderna kanske du vill kolla in några av dess andra skatter: Fantastiska vidunder och var man hittar dem och Barden Beedles berättelser. 

Minst 15 % av nettoförsäljningspriset* av denna e-bok kommer Comic Relief och Lumos till del, för deras arbete med barn och unga. 20 % av intäkterna går till Comic Relief och 80 % till Lumos. Comic Relief är en registrerad välgörenhetsorganisation i Storbritannien med nr 326568 (England/Wales) och SC039730 (Skottland). Lumos är en registrerad välgörenhetsorganisation i Storbritannien med nr 1112575.
* Nettoförsäljningpris är priset som kunden betalar minus moms.

error: Right click has been disabled.