eBooks

Browse our range of eBooks from the Wizarding World. A host of languages and a world of magic, all at your fingertips.Hogwarts Library Books

A kviddics évszázadai

J.K. Rowling,Tudor Hushpush

Where to buy

Details

Format: eBook
Publication Date: 21st June, 2016
Other languages: Brazilian PortugueseBulgarianChineseDanishDutchEnglishEnglish (US)FrenchGermanIndonesianItalianJapaneseKoreanPolishPortugueseSpanishSwedishTurkish
ISBN: 9781781103807

A kviddics évszázadai a megjelenése óta mindig is a Roxfort könyvtár egyik legnépszerűbb könyve volt. A Harry Potter, Hermione Granger és még sokak által olvasott mű nélkülözhetetlen útmutatóul szolgál a varázslóvilág kedvenc játékában való eligazodáshoz.

A kviddics évszázadai című könyv a kviddics történetét mutatja be a XI. századi, Queerditch-lápi kezdetektől egészen a ma űzött kifinomult sportig, a játékkal együtt járó mámorító diadalérzet és a megsemmisítő kétségbeesés (mint például a Chudley Csúzliknak való szurkolás) pillanatain keresztül.

Tudj meg mindent a játék történetéről és szabályairól, a 700 lehetséges szabálytalanságtól kezdve (melynek mindegyikét elkövették a Világkupán) az erdélyi csel és Woollongong-oldallengés közötti különbségig.

A Roxfort Könyvtár polcai számos további lenyűgöző könyvnek is otthont adnak. Ha élvezted A kviddics évszázadait, akkor talán szívesen felfedeznéd a könyvtár további kincseit is: a Legendás állatok és megfigyelésük, valamint a Bogar bárd meséi c. könyvet.

Ennek az e-könyvnek a nettó fogyasztói árából legalább 15%* a Comic Relief és a Lumos Foundation jótékonysági alapítványokhoz kerül, akik a gyermekek és fiatalkorúak jobb életéért küzdenek. A befolyt összeg 20%-a a Comic Relief, 80% pedig a Lumos Foundation munkáját segíti.
A Comic Relief az Egyesült Királyságban bejegyzett jótékonysági szervezet 326568 számon (Angliában és Walesben) és SC039730 számon (Skóciában). A Lumos Foundation az Egyesült Királyságban bejegyzett szervezet 1112575 számon.
* A nettó fogyasztói ár a vásárló által fizetett össze ÁFÁ-val csökkentett részét jelenti.

More from this series...

error: Right click has been disabled.