eBooks

Browse our range of eBooks from the Wizarding World. A host of languages and a world of magic, all at your fingertips.Hogwarts Library Books

Bogar bárd meséi

J.K. Rowling

Where to buy

Details

Format: eBook
Publication Date: 21st June, 2016
Other languages: Brazilian PortugueseBulgarianChineseDanishDutchEnglishEnglish (US)FrenchGermanIndonesianItalianJapaneseKoreanPolishPortugueseSpanishTurkish
ISBN: 9781781103814

A boszorkányok és varázslók minden korosztályának szóló közkedvelt történetek gyűjteményét tartalmazó Bogar bárd meséi tulajdonképpen a varázslóvilág Grimm meséi. Ezt a kiadást, melyet maga Hermione Granger fordított az eredeti rúnaírásos változat alapján, Dumbledore professzor és J.K. Rowling hasznos jegyzetei egészítik ki.

Ezek a klasszikus mesék, melyek csodálatos lehetőséget kínálnak a Voldemort nagyúr elleni harcban kulcsszerepet játszó történetek megismerésére, egyszerre szórakoztatnak és tanítanak. A kötet öt mesét tartalmaz: „A három testvér meséjét” mindenki ismeri, aki olvasta a Harry Potter és a Halál ereklyéi című könyvet; emellett a gyűjteményt „A szerencse színes szökőkútja”, „A mágus szőrös szíve”, „A varázsló és a pattogó fazék”, valamint a „Nyiszi nyuszi és a locsifecsi fatönk” teszi teljessé.

A Roxfort Könyvtár polcai számos további lenyűgöző könyvnek is otthont adnak. Ha élvezted a Bogar bárd meséit, akkor talán szívesen felfedeznéd a könyvtár további kincseit is: A Legendás állatok és megfigyelésük, valamint A kviddics évszázadai c. könyvet.

More from this series...

error: Right click has been disabled.