eBooks

Browse our range of eBooks from the Wizarding World. A host of languages and a world of magic, all at your fingertips.Hogwarts Library Books

Приказките на Барда Бийдъл

Дж. К. Роулинг

Where to buy

Details

Format: eBook
Publication Date: 11th April, 2023
Other languages: Brazilian PortugueseChineseDanishDutchEnglishEnglish (US)FrenchGermanHungarianIndonesianItalianJapaneseKoreanPolishPortugueseSpanishTurkish
ISBN: 9781789391480

Колекция от любимите приказки за вещици и магьосници от всички възрасти, „Приказките на барда Бийдъл” са нещо като приказките на Братя Грим за света на магьосниците. Това издание представлява превод от оригиналните руни, направен от самата Хърмаяни Грейнджър, и съдържа полезни бележки от Професор Дъмбълдор и Дж. К. Роулинг.

Прекрасна възможност да се запознаете с историите, които са изиграли важна роля в борбата срещу Лорд Волдемор, тези класически вълшебни приказки със сигурност са едновременно завладяващи и образователни. Книгата съдържа общо пет приказки: „Приказка за тримата братя” е позната на всички, които са чели „Хари Потър и даровете на смъртта”; Колекцията съдържа още „Кладенецът на късмета”, „Косматото сърце на магьосника”, „Вълшебникът и Подскачащото гърне” и „Зайката Бабити и нейният кикотещ се пън”.

Из лавиците на Библиотеката на Хогуортс се крият още много интригуващи книги. Ако сте харесали „Приказките на барда Бийдъл”, със сигурност ще се насладите и на някои от останалите съкровища: „Фантастични животни и къде да ги намерим” и „Куидичът през вековете”.

Издателят Pottermore Limited ще предостави минимум 90% от приходите*, които ще получи от тази аудиокнига, на The Lumos Foundation – фондацията помага на деца по целия свят да излязат от институциите, като им осигурява щастливо детство в любящи семейства и общности. The Lumos Foundation е благотворителна организация, регистрирана в Англия и Уелс под номер 1112575 и в САЩ (EIN 47-2301085).
*Приходи означава цената в брой или еквивалентна цена след приспадане на данъка върху продажбите.

Над 8 милиона деца по целия свят живеят в сиропиталища и други подобни институции. Изненадващото е, че около 80 процента от тях всъщност не са сираци. Те имат семейства, които биха могли да се грижат за тях, ако получат необходимата подкрепа. Lumos е международна благотворителна организация, създадена от Дж. К. Роулинг. Фондацията Lumos носи името на сияйната магия на Хари Потър и нейната мисия е до 2050 г. да се погрижи всички деца да растат в любящи и загрижени семейства.

*Приходи означава цената в брой или еквивалентна цена след приспадане на данъка върху продажбите и основателните разходи.

More from this series...

error: Right click has been disabled.