eBooks

Browse our range of eBooks from the Wizarding World. A host of languages and a world of magic, all at your fingertips.Hogwarts Library Books

Фантастични животни и къде да ги намерим

Дж. К. Роулинг,Нют Скамандър

Where to buy

Details

Format: eBook
Publication Date: 11th April, 2023
Other languages: Brazilian PortugueseChineseDanishDutchEnglishEnglish (US)FrenchGermanItalianJapaneseKoreanRussianSpanishTurkish
ISBN: 9781789391466

„Фантастични животни и къде да ги намерим” е одобрен учебник в Училището за вълшебства и магии „Хогуортс”, който още от първото си издание се е превърнал в задължителен наръчник за вълшебните животни от света на магьосниците. Той представя цяла менажерия от вълшебни създания, описани по вълнуващ начин от известния магизоолог Нют Скамандър, който може би си спомняте от едноименните филми.

Из лавиците на Библиотеката на Хогуортс се крият още много интригуващи книги. Ако сте харесали „Фантастични животни и къде да ги намерим”, със сигурност ще се насладите и на някои от останалите съкровища: „Куидичът през вековете” и „Приказките на барда Бийдъл”.

Comic Relief, с търговско наименование Charity Projects, е благотворителна организация, регистрирана в Обединеното кралство с номера 326568 (Англия/Уелс) и SC039730 (Шотландия). Lumos Foundation е благотворителна организация, регистрирана в Обединеното кралство с номер 1112575 (Англия/Уелс). 15% от приходите*, които Pottermore Limited ще получи от тази електронна книга, ще бъдат предоставени на благотворителните организации, за да осъществяват дейността си в Обединеното кралство и по света, включително и да помагат на деца и младежи да живеят по-добре. 20% от тези приходи ще бъдат предоставени на Comic Relief и 80% на Lumos Foundation.
*Приходи означава цената в брой или еквивалентна цена след приспадане на данъка върху продажбите.

More from this series...

error: Right click has been disabled.