eBooks

Browse our range of eBooks from the Wizarding World. A host of languages and a world of magic, all at your fingertips.Fantastic Beasts Screenplays

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

J.K. Rowling

Where to buy

Details

Format: eBook
Publication Date: 1st February, 2019
Other languages: Brazilian PortugueseChineseDanishEnglishEnglish (US)FinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianRussianSpanishSwedish
ISBN: 9781781104767

Aan het einde van Fantastic Beasts and Where to Find Them wordt met hulp van Newt Scamander de machtige duistere tovenaar Gellert Grindelwald gevangengenomen in New York. Grindelwald weet echter te ontkomen en verzamelt volgers om zich heen die geen enkel vermoeden hebben van wat zijn werkelijke doel is: de heerschappij van tovenaars over alle modderbloedjes en dreuzels.

In een poging de plannen van Grindelwald te dwarsbomen, roept Albus Perkamentus nogmaals de hulp in van zijn voormalige leerling Newt Scamander. Zich onbewust van de gevaren zegt deze toe opnieuw zijn hulp te verlenen. In een steeds sterker verdeelde tovenaarswereld wordt loyaliteit en liefde op de proef gesteld, zelfs onder trouwe vrienden en familie.

Dit tweede filmscenario van J.K. Rowling, met illustraties van MinaLima, bevat een scala aan verwijzingen naar de tovenaarswereld zoals we die kennen uit de latere Harry Potterserie.

More from this series...

error: Right click has been disabled.