Audiobooks

Our full range of audiobooks. Amazing narrators from around the globe, transporting listeners to the Wizarding World.Hogwarts Library Books

Куидичът през вековете

Дж. К. Роулинг,Кенилуърти Уисп

Read by Павел Владимиров, Йоанна Темелкова, Биляна Петринска

Where to buy

Details

Format: Audiobook
Publication Date: 25th April, 2023
Other languages: DutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianNorwegianSpanishSpanish-USSwedish
ISBN: 9781789391169

Още от първото си издание „Куидичът през вековете” е една от най-популярните книги в Библиотеката на Хогуортс. Четена от Хари Потър, Хърмаяни Грейнджър и много други ученици, тя представлява основен наръчник за любимата игра в света на магьосниците.

Проследявайки развитието на играта от създаването ѝ в блатото Куидрич през единадесети век до изтънчения спорт, който представлява днес, „Куидичът през вековете” разкрива моменти на грандиозен триумф и съкрушително отчаяние (за всички фенове на Чъдли Кенънс), които са неразделна част от играта на куидич.

Научете повече за историята и правилата на играта – от някои от 700-те фала (изпълнени на финалите на Световната купа) до разликата между Трансилванско отнемане от Шими от Улонгонг.

Изданието на аудиокнигата съдържа повече от час и половина бонус съдържание. Включително История на финалите на Световната купа по куидич и коментар на финала на световната купа по куидич през 2014 г. от гледната точка на Рита Скийтър и самата Джини Потър. Допълнителното съдържание, написано от Дж. К. Роулинг, може да бъде прочетено на wizardingworld.com.

Из лавиците на Библиотеката на Хогуортс се крият още много интригуващи книги. Ако сте харесали „Куидичът през вековете”, със сигурност ще се насладите и на някои от останалите съкровища: „Фантастични животни и къде да ги намерим” и „Приказките на барда Бийдъл”.

Comic Relief, с търговско наименование Charity Projects, е благотворителна организация, регистрирана в Обединеното кралство с номера 326568 (Англия/Уелс) и SC039730 (Шотландия). Lumos Foundation е благотворителна организация, регистрирана в Обединеното кралство с номер 1112575 (Англия/Уелс). 15% от приходите*, които Pottermore Limited ще получи от тази електронна книга, ще бъдат предоставени на благотворителните организации, за да осъществяват дейността си в Обединеното кралство и по света, включително и да помагат на деца и младежи да живеят по-добре. 20% от тези приходи ще бъдат предоставени на Comic Relief и 80% на Lumos Foundation.
*Приходи означава цената в брой или еквивалентна цена след приспадане на данъка върху продажбите.

More from this series...

error: Right click has been disabled.