Audiobooks

Our full range of audiobooks. Amazing narrators from around the globe, transporting listeners to the Wizarding World.Hogwarts Library Books

Zwerkbal Door de Eeuwen Heen

J.K. Rowling,Kennilworthy Whisp

Read by Kiefer Zwart, Christanne de Bruijn, Donna Vrijhof

Where to buy

Details

Format: Audiobook
Publication Date: 17th January, 2023
Other languages: BulgarianEnglishFrenchGermanItalianSpanishSpanish-US
ISBN: 9781789390964

Sinds de eerste uitgave is Zwerkbal Door de Eeuwen Heen een van de populairste boeken in de bibliotheek van Zweinstein geweest. Het boek is gelezen door Harry Potter, Hermelien Griffel en vele anderen, en het is de essentiële gids voor de favoriete sport uit de tovenaarswereld.

Zwerkbal Door de Eeuwen Heen‘ bevat de reis vanaf het Blubberveld in de elfde eeuw tot de doorontwikkelde sport zoals we die vandaag de dag kennen. Het bevat momenten van ongelofelijke overwinningen en waanzinnige wanhoop (zoals het steunen van de Cambridge Cannons) die allemaal onderdeel zijn van Zwerkbal.

Kom alles te weten over de geschiedenis en regels van de sport, van de 700 overtredingen (en tijdens welk Wereldkampioenschap Zwerkbal al deze overtredingen werden begaan) tot het verschil tussen een Transsylvanische Tackle en een Woollongong Slingerslang.

De luistereditie bevat meer dan anderhalf uur aan bonusinhoud. Dit is inclusief de geschiedenis van het Wereldkampioenschap Zwerkbal en commentaar op de finale van het Wereldkampioenschap Zwerkbal van 2014 van niemand minder dan Rita Pulpers en Ginny Potter. Deze extra inhoud is geschreven door J.K. Rowling en kan ook worden gelezen op wizardingworld.com.

Het barst in de bibliotheek van Zweinstein van allerlei soorten fascinerende boeken. Als je hebt genoten van Zwerkbal Door de Eeuwen Heen, zou je ook de andere boeken eens kunnen bekijken: Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden en De Vertelsels van Baker de Bard.

Comic Relief, de werknaam van Charity Projects, is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling in het VK met liefdadigheidsinstellingnummers 326568 (Engeland/Wales) en SC039730 (Schotland). Lumos Foundation is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling in het VK met nummer 1112575 (Engeland/Wales). 15% van de door Pottermore Limited ontvangen opbrengsten* van dit e-book wordt beschikbaar gesteld aan de goede doelen voor hun werk in het VK en wereldwijd om kinderen en jongeren te helpen een beter leven te krijgen. Deze opbrengsten worden gedeeld; 20% gaat naar Comic Relief en 80% gaat naar Lumos Foundation.
*Opbrengsten betekent de contante waarde of het equivalent van de contante waarde min btw.

More from this series...

error: Right click has been disabled.