Audiobooks

Our full range of audiobooks. Amazing narrators from around the globe, transporting listeners to the Wizarding World.Hogwarts Library Books

Фантастични животни и къде да ги намерим

Дж. К. Роулинг,Нют Скамандър

Read by Димитър Живков

Where to buy

Details

Format: Audiobook
Publication Date: 18th April, 2023
Other languages: DutchEnglishFrenchGermanItalianJapaneseSpanishSpanish-US
ISBN: 9781789391152

„Фантастични животни и къде да ги намерим” е одобрен учебник в Училището за вълшебства и магии „Хогуортс”, който още от първото си издание се е превърнал в задължителен наръчник за вълшебните животни от света на магьосниците. Той представя цяла менажерия от вълшебни създания, описани по вълнуващ начин от известния магизоолог Нют Скамандър, който може би си спомняте от едноименните филми.

Из лавиците на Библиотеката на Хогуортс се крият още много интригуващи книги. Ако сте харесали „Фантастични животни и къде да ги намерим”, със сигурност ще се насладите и на някои от останалите съкровища: „Куидичът през вековете” и „Приказките на барда Бийдъл”.

Comic Relief, с търговско наименование Charity Projects, е благотворителна организация, регистрирана в Обединеното кралство с номера 326568 (Англия/Уелс) и SC039730 (Шотландия). Lumos Foundation е благотворителна организация, регистрирана в Обединеното кралство с номер 1112575 (Англия/Уелс). 15% от приходите*, които Pottermore Limited ще получи от тази електронна книга, ще бъдат предоставени на благотворителните организации, за да осъществяват дейността си в Обединеното кралство и по света, включително и да помагат на деца и младежи да живеят по-добре. 20% от тези приходи ще бъдат предоставени на Comic Relief и 80% на Lumos Foundation.
*Приходи означава цената в брой или еквивалентна цена след приспадане на данъка върху продажбите.

More from this series...

error: Right click has been disabled.