Audiobooks

Our full range of audiobooks. Amazing narrators from around the globe, transporting listeners to the Wizarding World.Hogwarts Library Books

Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden

J.K. Rowling,Newt Scamander

Read by Stijn Westenend

Where to buy

Details

Format: Audiobook
Publication Date: 10th January, 2023
Other languages: BulgarianEnglishFrenchGermanItalianJapaneseSpanishSpanish-US
ISBN: 9781789390957

Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden is sinds haar eerste uitgave een goedgekeurd lesboek op de Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, en een onmisbare gids met alle magische wezens uit de tovenaarswereld. Het bevat alle informatie over magische wezens, op betoverende wijze uitgelegd door beroemd magizoöloog, Spiritus Salamander, die je mogelijk nog kent uit de filmserie met dezelfde naam.

Het barst in de bibliotheek van Zweinstein van allerlei soorten fascinerende boeken. Als je hebt genoten van Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden, dan zou je ook de andere boeken eens kunnen bekijken: Zwerkbal Door de Eeuwen Heen en De Vertelsels van Baker de Bard.

Comic Relief, de werknaam van Charity Projects, is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling in het VK met liefdadigheidsinstellingnummers 326568 (Engeland/Wales) en SC039730 (Schotland). Lumos Foundation is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling in het VK met nummer 1112575 (Engeland/Wales). 15% van de door Pottermore Limited ontvangen opbrengsten* van dit e-book wordt beschikbaar gesteld aan de goede doelen voor hun werk in het VK en wereldwijd om kinderen en jongeren te helpen een beter leven te krijgen. Deze opbrengsten worden gedeeld; 20% gaat naar Comic Relief en 80% gaat naar Lumos Foundation.
*Opbrengsten betekent de contante waarde of het equivalent van de contante waarde min btw.

More from this series...

error: Right click has been disabled.