Audiobooks

Our full range of audiobooks. Amazing narrators from around the globe, transporting listeners to the Wizarding World.Hogwarts Library Books

De Vertelsels van Baker de Bard

J.K. Rowling

Read by Jouman Fattal, Chris Kijne, Peter Blok, Noortje Herlaar, Jacob Derwig, Barbara Sloesen, Inge Ipenburg

Where to buy

Details

Format: Audiobook
Publication Date: 24th January, 2023
Other languages: BulgarianEnglishFrenchGermanItalianSpanishSpanish-US
ISBN: 9781789390971

De Vertelsels van Baker de Bard is een collectie geliefde verhalen voor tovenaars van alle leeftijden en als het ware het sprookjesboek van de gebroeders Grimm van de tovenaarswereld. Deze editie is vertaald vanaf de originele runen door Hermelien Griffel en bevat handige aantekeningen van zowel Professor Perkamentus als J.K. Rowling.

Deze klassieke sprookjes zijn een mooie kans om de verhalen te lezen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de strijd tegen Heer Voldemort en zijn niet alleen informatief, maar ook heerlijk om te lezen. Er zijn in totaal vijf verhalen: ‘Het Verhaal van de Drie Gebroeders‘ klinkt iedereen die Harry Potter en de Relieken van de Dood heeft gelezen vast bekend in de oren. ‘De Fontein van het Fantastische Fortuin‘, ‘De Heksenmeester met het Harige Hart‘, ‘De Tovenaar en de Hinkelpan‘ en ‘Knabbeltje Babbeltje en de Schaterende Stronk‘ maken de collectie compleet.

Het barst in de bibliotheek van Zweinstein van allerlei soorten fascinerende boeken. Als je hebt genoten van De Vertelsels van Baker de Bard, zou je ook de andere schatten eens kunnen bekijken: Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden en Zwerkbal Door de Eeuwen Heen.

Minstens 90% van de door Pottermore Limited ontvangen opbrengsten* uit dit audioboek wordt door de uitgever beschikbaar gesteld aan The Lumos Foundation voor hun werk waarbij ze kinderen wereldwijd uit instellingen halen, zodat ze kunnen opbloeien binnen liefhebbende gezinnen en gemeenschappen. The Lumos Foundation is een liefdadigheidsinstelling in Engeland en Wales geregistreerd onder liefdadigheidsinstellingnummer 1112575 en in de VS onder EIN 47-2301085.
*Opbrengsten betekent de contante waarde of het equivalent van de contante waarde min btw.

Wereldwijd wonen meer dan 8 miljoen kinderen in weeshuizen en andere instellingen. Het is misschien verrassend, maar ongeveer 80% van hen eigenlijk is eigenlijk geen wees. Ze hebben familie die voor hen zou kunnen zorgen als zij de juiste hulp zouden krijgen. Lumos is een internationale liefdadigheidsorganisatie voor kinderen, opgericht door J.K. Rowling. Lumos, vernoemd naar de licht brengende spreuk uit Harry Potter, heeft als missie om te zorgen dat alle kinderen in 2050 opgroeien in liefhebbende, beschermende families.

*Opbrengsten betekent de contante waarde of het equivalent van de contante waarde min btw en redelijke kosten.

More from this series...

error: Right click has been disabled.